fbpx
EXTENSII GENE

EXTENSII GENE

Vrei sa iti spun secretul ochilor spectaculosi? Genele curbate, cu volum si ingrijite impecabil.

Actualmente Extensiile de Gene sunt mai mult decat un instrument de infrumusetare, sunt cea mai simpla versiune de a transmite atitudine, stare de bine, un look stilizat si in tendinte. Cunosti care sunt cele mai frumoase efecte create cu ajutorul extensiilor? Lash Expertii nostri va vor consilia in alegerea stilului porivit nevoilor tale.

DETALII SERVICIU

Extensiile genelor sunt o procedura de cosmetizare care implica atasarea individuala a unor fire de par sintetic la genele naturale, pentru a crea un aspect mai plin și mai lung. Acestea pot fi aplicate prin diverse tehnici, pentru a crea un aspect personalizat și adaptat nevoilor si preferintelor.

PRET EXTENSII GENE

Un look usor, modern, natural. Firele aplicate sunt atasate pe fiecare geana in parte, nu depasesc lungimea maxima admisa si pastreaza  desimea naturala. Este acel moment cand doresti sa uiti de grija rimelului si sa obtii un efect asemanator dar fara a fi incarcate ci discret alungite sau rotunjite.

Expert Lash Artist – 200 Lei

EXTENSII GENE

Un bussines look ce respecta eticheta moderna, perfect potrivite pentru doamnele care interactioneaza si sunt mereu in atentia publicului. Este un styiling rafinat care reduce micile imprefectiuni, se atasează 2 fire pe fiecare geana naturala, acolo unde necesita o dublare a volumului ori se mixeaza volumele.

Expert Lash Artist – 250 Lei

EXTENSII GENE

Este special destinat doamnelor ce fascineaza tot ce misca in jurul lor. Sunt gene pline cu volum aerat, mixat sau hibrid, obtinute prin combinatii de tehnici. Se curbeaza perfect pe genele naturale si stiu sa se faca observate in multime printr-o privire fabuloasa.

Expert Lash Artist – 300 Lei

EXTENSII GENE

Sunt genele ideale pentru doamne cu forma ochiului usor descendenta ce necesita o corectie si ridicare vizuala a chipului. Special pentru acest efect se folosesc gene cu o curbura gingasa și aspect catifelat, fiind foarte fine si moi la atingere.

Expert Lash Artist – 280 Lei

EXTENSII GENE
EXTENSII GENE

Efectul de alungire a ochiului are o popularitate fantastica si il recomandam mai ales pentru ochii migdalati unde accentuam conturul de eyeliner. Aceste gene sunt un adevarat etalon de frumusete si arma feminina.

Expert Lash Artist – 280 Lei

EXTENSII GENE

Perfecte pentru blonde și roscate, chip angelic si gene decolorate. Efectul cald si bland ofera senzualitate si o finete de nedescris. Aceste gene ne ofera posibilitati multiple de mixare pentru a pune in evidenta frumusetea ochilor si privirii.

Expert Lash Artist – 280 Lei

EXTENSII GENE

Look-ul fabulos non stop este ceva la care doar visezi? Atunci acest efect este creat special pentru tine. Da, este foarte confortabil, nu doar pentru evenimente mondene, unde arati impecabil dar si in viata de zi cu zi pentru ca acest design iti avantajeaza demential forma ochilor.

Expert Lash Artist – 380 Lei

EXTENSII GENE

Te va cuceri prin volumul unui negru intens, finetea incomparabila la atingere  , firele ultra-subtiri si aplicarea impecabila a acestora. Procedura va prezenta realmente măiestria lash a expertului nostru. Acuratetea lucrarii creaza o privire feerica iar look-ul glam iti va oferi un aer sarmant.

Expert Lash Artist – 400 Lei

Cu siguranta ai auzit sau ai vazut efectul Kim, cel de raze, cu gene razlete, franjurate. Un styling modern cu varfuri filate, este o performanta pentru orice stylist pentru care eyedesignul este foarte minutios si diversificat in lungimi. Daca iti doresti o schimbare, merita sa incerci acest look.

Expert Lash Artist – 380 Lei

EXTENSII GENE

Jocul de culori sau reflexele in extensiile de gene au un aer special, un stil artistic si nonconformist. Sunt geniale pentru sedinte foto ori pentru a atrage priviri, lash artistul are pregatire de colorimetrie si iti va da idei personalizate pentru un look special si un rezultat spectaculos.

Expert Lash Artist – 350 Ron

EXTENSII GENE

Cand vorbim despre creatie este exact acea posibilitate de mixare a culorilor contrastante sau analogice pentru a crea efecte speciale. Indrazneste sa fii diferita si lasa maiestria lash artistului sa te puna in valoare.

Expert Lash Artist – 350 Lei

EXTENSII GENE

Durata: 30 minute

Pret: 50 Lei