fbpx
Laminare Sprancene

LAMINARE SPRANCENE “BROW BOMBER”

Iti doresti un look cat mai natural? Laminarea sprancenelor este procedeul de care ai nevoie.

Stilizarea Sprancenelor prin tehnica laminarii reprezinta cea mai in tendinta metoda de a pune in evidenta forma volumetrica, de a etala frumusetea si desimea firelor naturale.

Procedura in tendinte a reusit sa cucereasca mii de femei din intreaga lume prin modul unic de a ordona si disciplina firele in forma, de a crea o aranjare personalizata în functie de trasaturile fetei.

DETALII SERVICIU

Avantajele serviciului de laminare sprancene:
Ofera un efect de Lifting, de regenerare, ofera o forma mai plina, culoarea la vopsire se personalizeaza in functie de cerinta subtonului natural al clientei. Fire ascultatoare si usor de aranjat in forma, efect de lunga durata, intretinerea se recomanda a fi efectuata intre 4 și 8 saptamani in functie de finetea ori rigiditatea firului natural.

Procedura include atat Pensat forma cat si Vopsit! (desigur vopsirea este în fuctie de necesitate).
Laminarea Sprancenelor este adresata persoanelor: cu fire medii si lungi, cu forme pline ori cu goluri nesemnificative, cu crestere haotica, cu crestere descendenta ceea ce creaza iluzia optica de ochi trist sau care au gene cu fire crete.

Nu se recomanda Laminarea pentru Sprancenele cu goluri proeminente !!!

Recomandari imediat dupa procedura:
– nu umezim, nu ne expunem la umiditate si nu le atingem timp de 48h.

– in fiecare dimineata, cu ajutorul unei periute poti da directia dorita Sprancenelor.

PRET LAMINARE SPRANCENE

Consultatia initiala include evaluarea formei si grosimii sprancenelor si discutii cu clienta pentru a intelege asteptarile acesteia. Procedura este personalizata si se adapteaza preferintelor si nevoilor individuale ale clientei.

Durata unei sedinte: 45 min

Pret laminare spancene: 200 Lei

Laminare Sprancene