fbpx
Machiaj Profesional

MACHIAJ PROFESIONAL

Cel mai mare impact al aparitiei feminine la orice eveniment il reprezinta Machiajul profesional. Machiajul este o modalitate de a pune in valoare aspectul fetei, de a crea o armonie perfecta intre chip si tinuta. Gratie jocului de umbre, semiumbre, volume si lumini reusim sa scoatem in evidenta culoarea ochilor, parului, tenului si tinutei in general. Un machiaj bine elaborat va scoate din anonimat orice chip, fie ca esti mireasa, invitata la un eveniment, bal, seara speciala sau zi de nastere, machiajul profesional iti va asigura un look impecabil ore intregi.  Makeup Artistii Academiei iti vor propune stiluri care ti se potrivesc.

Folosim doar produse profesionale care ofera rezistenta, marca: Atelier Paris, Stage Line, Tarte, Estee Lauder, Inglot, Revacen, Mac, Laura Mercier, Makeup For Ever, Anastasia Beverliy Hills, Dr. Spiller,  etc.

DETALII SERVICIU

REGULAMENT INTERN PENTRU SERVICII DE MACHIAJ PROFESIONAL

1. Serviciile de Machiaj sunt oferite doar in cadrul salonului. Nu ne deplasam la locatia clientei.

2. Programarile pentru zilele de sambata si duminica se inregistreaza in baza avansului de 50% din valoarea serviciului.

3. Anularea programarii se anunța cu cel putin 15 zile calendaristice inaintea datei programate, in acest caz suma avansului se returneaza. In cazul in care anularea programarii este cu mai putin de15 zile calendaristice de la data rezervarii, suma avansului nu se returneaza.

4. Serviciul de Machiaj nu include pensarea sprancenelor ori intretinerea formei, astfel recomandam clientelor noastre sa se programeze pentru Stilizare Sprancene cu 1, 2 zile înainte.

5. Plata avansului se poate realiza la salon ori prin transfer bancar.

6. Proba Machiajului de Mireasa nu este obligatorie.

7. Programarea este confirmata doar în baza achitarii avansului.

8. Miresele care doresc sa invite echipa foto in ziua evenimentului pentru a imortaliza procesul de machiaj, ne vor  anunta în prealabil de acest lucru, iar fotograful se va prezenta in ultimul sfert de ora din timpul alocat lucrarii.

Proba Machiajului de Mireasa reprezinta Machiajul de Mireasa propriu – zis care poate fi programat doar la solicitarea Miresei cu minim 30 zile inainte de data evenimentului in zilele de luni pana vineri in intervalul orar 9-18.

Va asteptam cu drag într-o locație eleganta unde va veti incepe ziua placut surprinse de atmosfera imperiala, perfecta pentru ziua nuntii!!!

PRETURI MACHIAJ PROFESIONAL

Un machiaj pentru mireasa, profesionist, implica evaluarea formei fetei si a tonului pielii, alegerea culorilor si utilizarea tehnicilor de aplicare adecvate pentru a evidentia frumusetea naturala a miresei. Un machiaj durabil si rezistent este crucial pentru a mentine un aspect impecabil si pentru o redare remarcabil a fotografiilor .

Durata unei sedinte: 1 ora si 30 min

Pret machiaj profesionist pentru mirese: 400 Lei

Machiaj Profesional

Un proces personalizat care implica analizarea nevoilor si preferintelor individuale ale clientei. Adaptarea tehnicilor de aplicare si alegerea produselor adecvate pentru a crea un aspect impecabil și durabil. Un machiaj profesionist va oferi un look impecabil si adaptat necesitatilor lor individuale de a-si evidentia frumusetea naturala.

Durata unei sedinte: 1 ora si 30 min

Pret machiaj de ocazie/eveniment: 300 Lei

MACHIAJ PROFESIONAL

Serviciul de machiaj special pentru sedinte foto implica adaptarea tehnicilor si produselor cosmetice pentru a crea un aspect impecabil si durabil pe intregul parcurs al acesteia. Acest serviciu presupune utilizarea tehnicilor de iluminare si umbrire pentru a evidentia trasaturile fetei si pentru a crea o imagine coerenta si armonioasa.

Durata unei sedinte: 2 ore

Pret machiaj sedinte foto: 400 Lei

MACHIAJ PROFESIONAL