fbpx
Stilizare sprancene

STILIZARE SPRANCENE

Iti doresti sa acaparezi toate privirile? Incepe cu stilizarea sprancenelor.

Sprancenele sunt cel mai evident instrument de comunicare si reprezinta 80% din fizionomie. Actualmente au devenit preocuparea prioritara a Femeii Moderne!!!

Stilizarea Sprancenelor reprezinta mai mult decat un simplu pensat. Este un adevărat SPA si un ritual de ingrijire si intretinere.
Brow Expertii salonului iti vor oferi consilierea necesara in alegerea metodei optime de Stilizare potrivita Sprancenelor tale.

DETALII SERVICIU

Procedura de stilizare a sprancenelor implica evaluarea si ajustarea formei, grosimii si culorii sprancenelor pentru a imbunatati aspectul general al fetei. In timpul consultatiei initiale, specialistul va evalua forma si grosimea sprancenelor si va discuta cu clienta despre asteptarile acesteia.
Se va crea un plan personalizat pentru a ajunge la forma dorita. Procedura de stilizare a sprancenelor este un proces personalizat si poate fi adaptata la nevoile si preferintele individuale ale clientei.

PRET STILIZARE SPRANCENE

Consultatia initiala include evaluarea formei si grosimii sprancenelor si discutii cu clienta pentru a intelege asteptarile acesteia. Procedura este personalizata si se adapteaza preferintelor si nevoilor individuale ale clientei.

Durata unei sedinte: 30 min

Pret stilizare forma spancene: 100 Lei

STILIZARE SPRANCENE

Procedura de conturare si colorare a sprancenelor implica evaluarea formei, dimensiunii si culoarii acestora. Aceasta procedura poate fi adaptata la nevoile si preferintele individuale ale clientei, pentru a obtine un rezultat natural si armonios.

Durata unei sedinte: 30 min

Pret stilizare forma si vopsit spancene: 120 Lei

STILIZARE SPRANCENE

PENSAT BARBATI

Pensat Barbati

Durata unei sedinte: 30 min

Pret pensat spancene barbati: 130 Lei