fbpx
INDEPARTARE TATUAJE

INDEPARTARE TATUAJE

Ai un Tatuaj vechi/ Micropigmentare si culoarea este inestetica?

Avem solutii pentru tine – indepartarea tatuajelor cu ajutorul tehnologiei Laserului Q-Switch Wizzard Nd – YAG , aparat de ultima generatie care elimina cu succes pigmentii machiajului semipermanent/ micropigmentare, tusuri si pigmenti corporali/ tatuaje corporale, pigmenti medicali, leziuni pigmentate intunecate și benigne.

DETALII SERVICIU

Laserul Q Swiched Nd – YAG ofera o putere foarte mare a impulsurilor care trec prin piele si sparg particulele de pigment care ulterior sunt eliminate de corp prin sistemul de drenaj limfatic.
Indepartarea tatuajelor cu laserul este cea mai sigura si eficienta metoda care actioneaza asupra pigmentului si nu lasa cicatrici. In functie de intensitatea culorii si vechimea tatuajului/micropigmentarii, numarul de sedinte variaza. Indepartarea se va face progresiv pe parcursul catorva sedinte efectuate la un interval de 6-8 saptamani.

Modul de ingrijire post – procedura este influentat de urmatorii factori: varsta, starea de sanatate, mod de viata a clientului, ingrijirea conform instructiunilor oferite de specialist.

Durata procedurii variaza in functie de marimea tatuajului. 

PRET INDEPARTARE TATUAJ

Procedura de indepartare a tatuajelor de pe coditele sprancenelor este un proces delicat. Pentru a efectua procedura, se utilizeaza laserul pentru a distruge pigmentul tatuajului. Numarul de sedinte variaza in functie de intensitatea pigmentului, vechimea tatuajului si adancimea la care a fost introdus in piele.

Durata unei sedinte: 15 min

Pret indepartare tatuaj codite spancene: 180 Lei

INDEPARTARE TATUAJE

Indepartare tatuajului sprancenelor implica utilizarea unui dispozitiv specializat care utilizeaza un fascicul de lumina pentru a indeparta cerneala tatuajului din piele. Procedura necesita mai multe sesiuni, in functie de culoarea tatuajului.

Durata unei sedinte: 15 min

Pret indepartare tatuaj spancene: 350 Lei

INDEPARTARE TATUAJE

Este important ca un profesionist experimentat sa indepartaze aceste tatuaje pentru a minimiza riscurile si pentru a obtine cel mai bun rezultat. Procedura de indepartare necesita o perioada de vindecare de aproximativ doua saptamani.

Durata unei sedinte: 30 min

Pret indepartare tatuaj spancene: 400 Lei

INDEPARTARE TATUAJE

Procedura este o optiune disponibila celor ce doresc inlaturea tatuajelor permanente. Durata si numarul de sedinte necesare depind de dimensiunea, culoarea și adancimea tatuajului. Clientul trebuie sa urmeze instructiunile de ingrijire si sa acorde timp pentru vindecarea pielii.

Durata şi pretul variaza in functie de dimensiunea tatuajului.

INDEPARTARE TATUAJE

Consultatia este esentiala pentru a determina eligibilitatea clientului si pentru a planifica tratamentul. Se va stabili un plan de tratament personalizat, inclusiv numarul si durata sedintelor necesare pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Durata sedintei: 30 min

Pret sedinta: 120 Lei

INDEPARTARE TATUAJE