Testimoniale

Aportul dumneavoastră este important pentru noi. Vă rugăm să ne furnizați un feedback. Iată câteva mărturii de la clienții noștri trimițându-ne un mail pe: office@ludmilabeauty.ro

Multumesc Ludmila Beauty Academy pentru ospitalitate, caldura si sprancene perfecte, sunt tare mandra de ele, toata lumea le admira, pur si simpu mi-au schimbat viata. Admirabil!

Veronica, Austria

Am purtat cel mai superb machiaj, a fost mai frumos decat mi-l puteam imagina. Multumesc Ludmila!

Ani Constin, Brasov

Buna Ludmila! Vreau sa-ti multumesc din nou pentru genele perfecte! Cand le-am rimelat wow nu am avut niciodata gene atat de intoarse si lungi, iar dupa demachiere au fost din nou perfecte! Super procedura, o sa o recomand tuturor prietenelor!?

Alexandra, Brasov

Buna,ma numesc Diana si am absolvit cursul de machiaj profesional in cadrul academiei de beauty Ludmila Bordianu ! Din propria experienta va pot spune ca a fost o saptamana intensiva in care am invatat sa imi infrunt teama si crezul ca nu pot face fata unei meserii ca machior ! Ludmila ma invatat zi de zi tot ce nu intelegeam si mi a insuflat toata dragostea ei pentru makeup! Va multumesc !

Cirstoiu Diana, Brasov

Buna Ludmila!
Vreau sa-ti multumesc din nou pentru genele perfecte! Cand le-am rimelat wow nu am avut niciodata gene atat de intoarse si lungi, iar dupa demachiere au fost din nou perfecte! Super procedura, o sa o recomand tuturor prietenelor!

Alexandra Brasov

Sunt foarte incantata de Laminarea Genelor, REZULTATUL E SPECTACULOS. Recomand!
Ana-Maria Bob, Codlea

Felicitari draga Ludmila. Te apreciez mult pentru perseverenta si dragostea de munca si frumos. Ai creat o locatie de vis unde am pacerea sa vin chiar daca nu te-as cunoste ca profesionist.

Doina Ciocanu, Chisinau

Am purtat cel mai superb machiaj, a fost mai frumos decat mi-l puteam imagina. Multumesc Ludmila!

Ani Costin, Brasov

Multumesc Ludmila Beauty Academy pentru ospitalitate, caldura si sprancene perfecte, sunt tare mandra de ele, toata lumea le admira, pur si simpu mi-au schimbat viata. Admirabili!

Veronica, Austria

Cea mai frumoasa experienta am traito aici, machajul mi-a zezistat super bine. Calitate! Recomand cu mare drag si cu toata increderea!

Andra Cazacu, Rasnov

Ludmila Bordianu Beauty Aademy ofera constant servicii de Make up profesioniste. Ludmila nu este numai o profesionista dar si o persoana minunata. Am purtat cel mai frumos machiaj . Recomand cu drag. Iti doresc mult succes in continuare!

Eva Slusar, Brasov

Publică un Testimonial

Abonează-te la Newsletter

Vrei să afli ultimele noutăți și oferte la produsele, serviciile și cursurile Ludmila Bordianu Beauty Academy?

Adresa

str. Jepilor nr. A 6A, Brasov

Urmărește-ne

Trimite-ne un Mesaj

Detalii plată
Plata serviciului contractat se face la salon.
Pentru Micropigmentare sprancene, buze si pleopa plata se poate face si online din categoria Oferte beneficiind de un discount de 10%.
Politica de anulare
Suma avansului se poate returna in condițiile in care beneficiarul anunta furnizorul cu 15 zile înaintea datei programării și caz de forța majora. 
Avansul nu se returnează in situația in care beneficiarul anunta furnizorul in mai puțin de 15 zile de la data programării înregistrate.

Termeni si conditii

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

netopia_banner_blue

Politica de cookies