Extensii de Gene

Actualmente Extensiile de Gene sunt mai mult decât un instrument de înfrumusețare, sunt cea mai simplă versiune de a transmite atitudine, stare de bine, un look stilizat și în tendințe. Cunoști care sunt cele mai frumoase efecte create cu ajutorul extensiilor? Lash Experții nostri vă vor conslilia în alegerea stylingului porivit nevoilor tale, așadar:

Classic Effect

Un look ușor, modern, natural. Firele aplicate sunt atașate pe fiecare geană individual, ce nu depășesc lungimea maximă admisă, păstrând desimea naturală. Este acel moment când dorești să uiți de grija rimelului și să obții un efect asemănător dar fără a fi incărcate, discret alungite sau rotunjite.

Programează-te la:

Elegant effect

Un bussines look ce respectă eticheta modernă, perfect potrivite pentru doamnele care activează în domenii precum: relații clienți, vânzări, bancar, public. Este un styiling rafinat care reduce micile imprefecțiuni, se atașează 2 fire pe fiecare geană naturală, acolo unde necesită o dublare a volumului ori se mixează volumele.

Programează-te la:

Soft Volume

Sunt special pentru doamnele ce fascinează tot ce mișcă în jurul lor. Sunt pline cu volum aerat, mixat sau hibrid, obținute prin combinații de tehnici. Se curbează perfect pe genele naturale și știu să se facă observate din mulțime printr-o privire fabuloasă.

Programează-te la:

Anti-Aging Lashes

Sunt genele ideale pentru doamne cu forma ochiului ușor descendentă ce necesită o corecție și ridicare vizuală a chipului. Special pentru acest efect se folosesc cu o curbură gingasă și aspect catifelat, fiind foarte fine si moi la atingere.

Programează-te la:

Cat Eye Lashes

Efectul de alungire a ochiului are o popularitate fantastică și îl încurajăm mai ales pentru ochii migdalați unde accentuăm conturul de eyeliner. Aceste gene sunt adevărat etalon de frumusețe și armă feminină.

Programează-te la:

Chocolate Lashes

Perfecte pentru blonde și roșcate, chip angelic și gene decolorate. Efectul cald și blând oferă senzualitate și o finețe de nedescris. Aceste gene ne oferă posibilități multiple de mixare pentru a pune în evidență frumusețea ochilor și privirii.

Programează-te la:

Hollywood Lashes

Ești adaptată la un look fabulos non stop? Atunci acest efect este creat special pentru tine. Da, este foarte confortabil nu doar pentru evenimente mondene unde arăți impecabil dar și în viața de zi cu zi pentru că eye designul ales îți avantajează formele demențial.

Programează-te la:

Russian Volume

Te va cuceri prin volumul unui negru intens, finețea la atingere este incomparabilă, pentru că sunt aplicate fire ultra-subțiri, anume aici se va distinge realmente măiestria lash a expertului nostru. Acuratețea lucrării creează privire feerică iar lookul glam îți va oferi un aer charmant.

Programează-te la:

Kim Kardashian Look

Cu siguranță ai auzit sau văzut efectul Kim, cel de raze, cu gene răzlețe, franjurate. Un styling modern cu vârfuri filate e o performanță pentru orice stylist pentru care eyedesignul este foarte minuțios și diversificat în lungimi. Dacă îți dorești o schimbare merită să încerci acest look.

Programează-te la:

Color Lashes

Jocul de culori sau reflexele în extensiile de gene au un aer special, atât candoare cât și mult artistism, nonconformism. Sunt geniale în ședinte foto ori pentru a atrage priviri, lash artistul are pregatire de colorimetrie și îți va da idei drăguțe pentru un look special și personalizat.

Programează-te la:

Fusion Color Effect

Când vorbim despre creație este exact acea posibilitate de mixare a culorilor contrastante sau analogice pentru a crea efecte speciale. Îndrăznește să fii diferită iar măiestria lash artistului va fi evidentă.

Programează-te la:

TEST ALERGIE

Durata 30 min

50 RON

Detalii plată
Plata serviciului contractat se face la salon.
Pentru Micropigmentare sprancene, buze si pleopa plata se poate face si online din categoria Oferte beneficiind de un discount de 10%.

Abonează-te la Newsletter

Vrei să afli ultimele noutăți și oferte la produsele, serviciile și cursurile Ludmila Bordianu Beauty Academy?

Adresa

str. Jepilor nr. A 6A, Brasov

Urmărește-ne

Trimite-ne un Mesaj

Detalii plată
Plata serviciului contractat se face la salon.
Pentru Micropigmentare sprancene, buze si pleopa plata se poate face si online din categoria Oferte beneficiind de un discount de 10%.
Politica de anulare
Suma avansului se poate returna in condițiile in care beneficiarul anunta furnizorul cu 15 zile înaintea datei programării și caz de forța majora. 
Avansul nu se returnează in situația in care beneficiarul anunta furnizorul in mai puțin de 15 zile de la data programării înregistrate.

Termeni si conditii

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

netopia_banner_blue

Politica de cookies