Machiaj Profesional

Cel mai mare impact al apariției feminine la orice eveniment îl reprezintă Machiajul profesional. Machiajul este o modalitate de a pune în valoare aspectul feței, de a crea o armonie perfectă între chip și ținută. Grație jocului de umbre, semiumbre, volume și lumini reușim să scoatem în evidență culoarea ochilor, părului, tenului și ținutei în general. Un machiaj bine elaborat va scoate din anonimat orice chip, fie că ești mireasă, invitată la un eveniment, bal, seară specială sau zi de naștere, machiajul profesional îți va asigura un look impecabil ore întregi.  Makeup Artiștii Academiei îți vor propune stiluri care ți se potrivesc.

 

Folosim doar produse profesionale care oferă rezistență, marca: Atelier Paris, Stage Line, Tarte, Estee Lauder, Inglot, Revacen, Mac, Laura Mercier, Makeup For Ever, Anastasia Beverliy Hills, Dr. Spiller,  etc.

 

Regulament intern pentru servicii de Machiaj Profesional

1. Serviciile de Machiaj sunt oferite doar în cadrul salonului. Nu ne deplasăm la locația clientei.

2. Programările pentru zilele de sâmbătă și duminică se înregistrează în baza avansului de 50% din valoarea serviciului.

3. Anularea programării se anunță cu cel puțin 15 zile calendaristice înaintea datei programate, în acest caz suma avansului se returnează. În cazul în care anularea programării este cu mai puțin15 zile calendaristice de la data rezervării suma avansului nu se returnează.

4. Serviciul de Machiaj nu include pensarea sprâncenelor ori întreținerea formei, astfel recomandăm clientelor noastre să se programeze pentru Stilizare Sprancene cu 1, 2 zile înainte.

5. Plata avansului se poate realiza la salon ori prin transfer bancar.

6. Proba Machiajului de Mireasă nu este obligatorie.

7. Programarea este confirmată doar în baza achitării avansului

8. Miresele care doresc să invite echipa foto în ziua evenimentului pentru a imortaliza procesul de machiaj, ne vor  anunța în prealabil de aceasta, iar fotograful se va prezenta în ultimul sfert de oră din timpul alocat lucrării.

Proba Machiajului de Mireasă reprezintă Machiajul de Mireasă propriu – zis care poate fi programat doar la solicitarea Miresei cu minim 30 zile înainte de data evenimentului în zilele de luni pana vineri în interval orar 9-18.

Vă așteptăm cu drag într-o locație elegantă unde vă veți începe ziua plăcut surprinse de atmosfera imperială, perfectă pentru ziua nunții tale!!!

Machiaj de Mireasa

Durata 1 h 30 min

350 RON

Machiaj de ocazie/eveniment

Durata 1 h 30 min

250 RON

Machiaj Sedinte Foto

Durata 2 h

350 RON

Abonează-te la Newsletter

Vrei să afli ultimele noutăți și oferte la produsele, serviciile și cursurile Ludmila Bordianu Beauty Academy?

Adresa

str. Jepilor nr. A 6A, Brasov

Urmărește-ne

Trimite-ne un Mesaj

Detalii plată
Plata serviciului contractat se face la salon.
Pentru Micropigmentare sprancene, buze si pleopa plata se poate face si online din categoria Oferte beneficiind de un discount de 10%.
Politica de anulare
Suma avansului se poate returna in condițiile in care beneficiarul anunta furnizorul cu 15 zile înaintea datei programării și caz de forța majora. 
Avansul nu se returnează in situația in care beneficiarul anunta furnizorul in mai puțin de 15 zile de la data programării înregistrate.

Termeni si conditii

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

netopia_banner_blue

Politica de cookies