Machiaj Profesional

Cel mai mare impact al aparitiei feminine la orice eveniment il reprezinta Machiajul profesional. Machiajul este o modalitate de a pune in valoare aspectul fetei, de a crea o armonie perfecta intre chip si tinuta. Gratie jocului de umbre, semiumbre, volume si lumini reusim sa scoatem in evidenta culoarea ochilor, parului, tenului si tinutei in general. Un machiaj bine elaborat va scoate din anonimat orice chip, fie ca esti mireasa, invitata la un eveniment, bal ,seara speciala sau zi de nastere, machiajul profesional iti va asigura un look impecabil ore intregi.  Make up Artiștii Academiei îți vor propune stiluri care ti se potrivesc.

 

Folosim doar produse profesionale care ofera rezistenta, marca: Atelier Paris, Stage Line, Tarte, Este Lauder, Inglot, Revacen, Mac, Laura Mercier, Makeup For Ever, Anastasia Beverliy Hills, Dr. Spiller,  etc.

 

Regulament intern pentru servicii de Machiaj Profesional

1. Serviciile de Machiaj sunt oferite doar in cadrul salonului. Nu ne deplasam la locatia clientei.

2. Programarile pentru zilele de sâmbătă și duminica se înregistrează in baza avansului de 50% din valoarea serviciului.

3. Anularea programării se anunta cu cel puțin 15 zile calendaristice înaintea datei programate, in acest caz suma avansului se returneaza. In cazul in care anularea programării este cu mai puțin de 15 zile calendaristice de la data rezervării ; suma avansului nu se returneaza.

4. Serviciul de Machiaj nu include pensarea sprâncenelor ori întreținerea formei, astfel recomandam clientelor noastre sa se programeze pentru Stilizare Sprancene cu 1, 2 zile inainte.

5. Plata avansului se poate realiza la salon ori prin transfer bancar.

6. Proba Machiajului de Mireasa nu este obligatorie.

7. Programarea este confirmata doar in baza achitării avansului

8. Miresele care doresc sa invite echipa foto in ziua evenimentului pentru a imortaliza procesul de machiaj, ne vor  anunța in prealabil de aceasta, iar fotograful se va prezenta in ultimul sfert de ora din timpul alocat lucrării.

Proba Machiajului de Mireasa reprezintă Machiajul de Mireasa propriu – zis care poate fi programat doar la solicitarea Miresei cu minim 30 zile înainte de data evenimentului in zilele de luni pana vineri in interval orar 9- 18.

Va asteptam cu drag intr-o locație elegantă unde va veți începe ziua plăcut surprinse de atmosfera imperiala, perfectă pentru ziua nunții tale!!!

Machiaj de Mireasa

Durata 1 h 30 min

350 RON

Machiaj de ocazie/eveniment

Durata 1 h 30 min

250 RON

Machiaj Sedinte Foto

Durata 2 h

350 RON

Makeup Express

Durata 45 min

100 RON

Abonează-te la Newsletter

Vrei să afli ultimele noutăți și oferte la produsele, serviciile și cursurile Ludmila Bordianu Beauty Academy?

Adresa

str. Jepilor nr. A 6A, Brasov

Urmărește-ne

Trimite-ne un Mesaj

Detalii plată
Plata serviciului contractat se face la salon.
Pentru Micropigmentare sprancene, buze si pleopa plata se poate face si online din categoria Oferte beneficiind de un discount de 10%.
Politica de anulare
Suma avansului se poate returna in condițiile in care beneficiarul anunta furnizorul cu 15 zile înaintea datei programării și caz de forța majora. 
Avansul nu se returnează in situația in care beneficiarul anunta furnizorul in mai puțin de 15 zile de la data programării înregistrate.

Termeni si conditii

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

netopia_banner_blue

Politica de cookies