Îndepartare Tatuaje

epilare
Ludmila estetica
Ludmila estetica faciala
epilare

Ai un Tatuaj vechi/ Micropigmentare și culoarea este inestetica?

Avem soluții pentru tine – îndepărtarea tatuajelor cu ajutorul tehnologiei Laserului Q-Switch Wizzard Nd – YAG , aparat de ultima generație care elimina cu succes pigmenții machiajului semipermanent/ Micropigmentarea, tusurile și pigmenții corporali/ tatuaje corporale, pigmenți medicali, leziuni pigmentate întunecate și benigne.

Laserul Q Swiched Nd – YAG ofera o putere foarte mare a impulsurilor care trec prin piele și sparg particulele de pigment care ulterior sunt eliminate de corp prin sistemul de drenaj limfatic.
Îndepărtarea tatuajelor cu laserul este cea mai sigura și eficienta medoda care acționează asupra pigmentului și nu lasă cicatrici. In funcție de intensitatea culorii și vechimea tatuajului/ Micropigmentarii numarul de ședințe variază. Îndepărtarea se va face progresiv pe parcursul câtorva ședințe efectuate la un interval de 6-8 saptamani.

Modul de îngrijire post- procedura este influențat de următorii factori: vârsta, stare de sănătate, mod de viața a pacientului, îngrijirea conform instrucțiunilor oferite de specialist.

Durata procedurii variază in funcție de mărimea tatuajului. 

Indepartare Codite Sprancene

Durata 30 min

180 RON

Indepartare Sprancene

Durata 40 min

350 RON

Indepartare Contur Buze

Durata 60 min

400 RON

Indepartare Tatuaj Corporal

Timpul şi preţul variază în funcţie de dimensiune.

Abonează-te la Newsletter

Vrei să afli ultimele noutăți și oferte la produsele, serviciile și cursurile Ludmila Bordianu Beauty Academy?

Adresa

str. Jepilor nr. A 6A, Brasov

Urmărește-ne

Trimite-ne un Mesaj

Detalii plată
Plata serviciului contractat se face la salon.
Pentru Micropigmentare sprancene, buze si pleopa plata se poate face si online din categoria Oferte beneficiind de un discount de 10%.
Politica de anulare
Suma avansului se poate returna in condițiile in care beneficiarul anunta furnizorul cu 15 zile înaintea datei programării și caz de forța majora. 
Avansul nu se returnează in situația in care beneficiarul anunta furnizorul in mai puțin de 15 zile de la data programării înregistrate.

Termeni si conditii

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

netopia_banner_blue

Politica de cookies