De-a lungul deceniilor, laserele Q-Switched Nd: Laser YAG ofera o putere foarte mare in impulsuri scurte, care trec prin piele si sparg particulele de pigment, ce sunt apoi indepartate de pe corp si de catre golobulele albe din sange si sistemul limfatic. Acesta este motivul pentru care in mod normal se estompeaza in timp. Tratamentele laser Q-Switch fac ca particulele de pigment sa fie suficient de mici pentrua fi indepartate mult mai rapid. Pentru cele mai bune rezultate, sunt necesare mai multe sedinte de tratament la aproximativ o luna  distanta.

Mai mult, laserul Wizzar Q-switch Nd: YAG poate fi folosit cu o masca speciala de carbon pentru a obtine albirea tenului, intinerirea si efectul de lifting al pielii. Aplicati o cantitate adecvata de masca de carbon pe zona de tratament si asteptati pana cand pielea absoarbe bine minuscul articol de carbon, apoi utilizati o lumina laser de 1064 nm pentru a fotografia pe stratul de carbon, evitand cu atentie zona ochilor. Micul articol din carbon explodeaza si produce caldura pentru a activa re-productia de colagen. Intre timp, expluzeaza murdaria din stratul de piele mai profund si melanina, astfel incat pielea se albeste. Rezultatele apar imediat dupa un tratament, iar clientul nu simte niciun fel de disconfort in timpul tratamentului. Pacientul poate aplica machiaj in termen de 24 de ore si isi poate desfasura activitatea fara a simti vreo iritatie.

INDICATII PENTRU TRATAMENT:

  • Indepartarea pigmentarilor: Laziunile pigmentate in epiderma si derm ( petele cauzate de catre cafea, petele cauzate de catre expunerea la soare, pistrui, melasma, nevi, Zygomaticus, pete monogole, pigmentii dupa inflamatii, semne din nastere etc), indepartarea negilor Ota, a petelor de tip “cafea-cu-lapte” , a petelor cauzate de imbatranire;
  • indepartarea tatuajelor: indepartarea machiajului permanent ( de exemplu sprancene).

Adresa

str. Jepilor nr. A 6A, Brasov

Urmărește-ne

Trimite-ne un Mesaj

Detalii plată
Plata serviciului contractat se face la salon.
Pentru Micropigmentare sprancene, buze si pleopa plata se poate face si online din categoria Oferte beneficiind de un discount de 10%.
Politica de anulare
Suma avansului se poate returna in condițiile in care beneficiarul anunta furnizorul cu 15 zile înaintea datei programării și caz de forța majora. 
Avansul nu se returnează in situația in care beneficiarul anunta furnizorul in mai puțin de 15 zile de la data programării înregistrate.

Termeni si conditii

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

netopia_banner_blue

Politica de cookies