Mic Adviser Pentru Toate Miresele

“Fiecare mireasa se asteapta la un machiaj perfect cand se adreseaza unui specialist. Fiecareia i s-a ivit ocazia sa straluceasca sub lumina reflectoarelor,chiar daca acestea nu sunt situate pe platforma cinematografica si,totusi, e un mic Hollywood pentru povestea de suflet. important de stiut e faptul ca make-up artistul nu este magicianul bagheta caruia poate face orice minune si nu chiar totul ii sta in puteri cand vine vorba de “tenul brut”. Rezultatul mult dorit este imposibil fara proces,care si el, la randul sau are o mica etapa de preparare. Da, da, pentru un machiaj de nota 10 e nevoie de ten de nota 10.

Tenul neodihnit si treaz cu o noapte inainte la petrecerea burlacitelor va avea nevoie de un surplus de fond de ten cu toate corectoarele posibile la pachet. Mastile agresive etichetate cu un peeling intens cu cateva zile inainte de ziua machiajului vor cere o doza dubla de baza de machiaj, care va incerca sa ascunda exfolierea si alte efecte secundare ale procedurii. Fata trebuie sa respire, porii trebie lasati in pace in cel mai direct mod, tenul rau demachiat creeaza un deranjament in procesul de premachiaj, atat pentru mireasa, cat si pentru make-up artistul care trebuie sa lase partea de “special” in aceasta zi teafara si nevatamata.

Ca sa punem toate punctele pe “i”, inainte de machiajul profesional, mireasa trebuie sa-si bifeze orele necesare de somn, sa nu foloseasca masti agresive cu cel putin o saptamana inainte de procedura, sa-si damachieze bine ramasitele stralucirilor zilei de ieri inainte de a se aseza pe scaunul make-up artistului si sa-si informeze bine specialistul despre toate problemele tenului imposibil de observat cu ochiul liber, cum ar fi iritatiile, alergiile, insuportabilitatea anumitor produse cosmetice.

Nu dublati munca artistului care incearca sa creeze un mic capitol in povestea voastra si sa va satisfaca reactia pozitiva dupa procedura. Un specialist bun este in stare sa se descurce cu orice problema si mereu isi va realiza munca pe cat se poate de bine. Insa, mereu este loc pentru mai bine si acest ai bine, depinde si de voi, dragile noastre mirese. Noi suntem aici pentru a va confirma asteptarile si a va aduce fata de revista pe care v-o doriti atat de mult, insa important de stiut este ca frumusetea poate fi pictata iar frumusetea naturala nu poate fi ascunsa, ea persista si persista doar atunci cand este mentinuta, de aceea, aveti grija de tenul vostru si apelati la specialistii nostri cu mare incredere.

 

Adresa

str. Jepilor nr. A 6A, Brasov

Urmărește-ne

Trimite-ne un Mesaj

Detalii plată
Plata serviciului contractat se face la salon.
Pentru Micropigmentare sprancene, buze si pleopa plata se poate face si online din categoria Oferte beneficiind de un discount de 10%.
Politica de anulare
Suma avansului se poate returna in condițiile in care beneficiarul anunta furnizorul cu 15 zile înaintea datei programării și caz de forța majora. 
Avansul nu se returnează in situația in care beneficiarul anunta furnizorul in mai puțin de 15 zile de la data programării înregistrate.

Termeni si conditii

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

netopia_banner_blue

Politica de cookies