Luna Dragostei

” Va salut cu drag si abea asteptam sa va surprind cu nautati, iar de aceasta data e un motiv in plus pentru ca ne apropiem cu pasi rapizi de luna care celebreaza Dragostea!

O luna care ne incanta cu multa pasiune iar dragostea pluteste in aer. Astfel am hotarat sa va venim in ajutor celor care sunteti in goana dupa cadouri si surprize placute pentru sufletul pereche, pentru iubita, sau sotie. Valentine`s Day ori Dragobete? Sunt motive in plus sa va impartasiti sentimentele.

Salonul de infrumusetare LUDMILA BORDIANU va pune la dispozitie Voucher Cadou! Cum functioneaza?  Ne-am gandit si la acest aspect. Sunt vouchere valorice de 100, 180, 200, 250, 300, si respectiv 400 Ron.

Ele pot fi achizitionate la salon, iar dupa ce le-ati oferit in dar doamna sau domnisoara in baza unei programari poate veni la salon sa il foloseasca pentru serviciul dorit. Urmariti pagina noastra si vedeti gama variata de servicii si cu siguranta unul ii va surade in mod special!

Fa cunostinta cu echipa de stilisti si cere sfatul! Nu pot decat sa va urez ispiratie frumoasa in cautarea cadoului perfect!

 

Adresa

str. Jepilor nr. A 6A, Brasov

Urmărește-ne

Trimite-ne un Mesaj

Detalii plată
Plata serviciului contractat se face la salon.
Pentru Micropigmentare sprancene, buze si pleopa plata se poate face si online din categoria Oferte beneficiind de un discount de 10%.
Politica de anulare
Suma avansului se poate returna in condițiile in care beneficiarul anunta furnizorul cu 15 zile înaintea datei programării și caz de forța majora. 
Avansul nu se returnează in situația in care beneficiarul anunta furnizorul in mai puțin de 15 zile de la data programării înregistrate.

Termeni si conditii

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

netopia_banner_blue

Politica de cookies